ICT beheer met Linux

We willen je graag meer gaan vertellen over een Linux lesboek. Deze is bestemd voor studenten die de opleiding ICT-beheer en Netwerkbeheer volgen en dit is dan voor het niveau 4 MBO. Het boek heeft de titel ‘Linux hands-on’ en dit is geen compleet naslagwerk maar het zet aan tot zelfwerkzaamheid bij het verwerven van kennis over dit besturingssysteem. Nu kun je nagaan dat extra kennis over Linux nooit weg is.

Zeker als je nagaat dat er steeds meer zaken op Linux draaien. Zo draaien de meeste servers op Linux en ook bij het bouwen van websites kun je er je voordeel mee doen. Ben je geen student maar wil je wel meer over Linux te weten komen dan zou je ook kunnen overwegen dit lesboek aan te gaan schaffen. Je zult dan ook zien dat het ook voordelen voor jou heeft. Het boek is voor iedereen te begrijpen en in een simpele taal geschreven. Nu kun je het boek al kopen voor maar twintig euro en dat is wel een hele scherpe prijs. Een cursus Linux hoeft niet duur te zijn en daar is dit Linux lesboek een goed voorbeeld van.

Brinkman Uitgeverij heeft vele voordelen

Het bestellen van lesboeken bij Brinkman Uitgeverij heeft vele voordelen. We noemden net al de lage prijs maar ook het aanbod is enorm. Zo kun je ook nog veel meer titels op het gebied van ICT vinden en als je bijvoorbeeld een boek over WordPress of Drupal zoekt dan kun je dit hier ook vinden. Ga je nu een studie volgen in een andere richting zoals in de financiële wereld dan kun je hier ook een ruim aanbod in boeken van vinden.

Bestel je de boeken de ene dag dan kun je deze de volgende dag al in huis hebben. Ook als je dus op korte termijn de boeken nodig hebt dan is dit geen probleem. Neem dus eens een kijkje bij deze uitgever en dit kun je gaan doen door op de link bovenaan in dit artikel te gaan klikken. Wij wensen je in ieder geval veel succes bij je studie.